Bus[c]h.

George Bush - världens mäktigaste man. Jag undrar om han fick genomgå ett intelligenstest innan han blev tillsatt som president, isåfall måste han ha fuskat. Han skrämmer mig. Ska man bli glad när man hör att det amerikanska folket äntligen verkar fatta att deras president är en idiot? Bara 30% litar på honom jämfört med 83% från tidigare undersökningar, vilket givetvis känns betryggande - men ändå. Han är världens mäktigaste man. Han ska inte vara en idiot.

Jag tittade precis på hans tal från i tisdags och vad han tog upp där var lika läskigt att höra som tidigare. Han tjatar på om Koreanska och Irakiska kärnvapen. Men vad har gubben inte själv i bakfickan? Sen pratar han till de starka soldaterna som han skickat ut i krig. Men dom älskar Amerika, och Amerika älskar dom - och då kvittar det att många av dom mister livet i ett totalt meningslöst krig, eller? Sådär pågår det, i all evighet.

Det mest skrämmande var de avslutande orden, som löd:

May He guide us now. And may God continue to bless the United States of America.

... ursäkta, men när kom Gud in i bilden? Vad fan har Gud med deras war-on-terror att göra? Vad fan har Gud med Bush så fina uttalanden om hur USA hjälper alla små länder med deras stora problem samtidigt som hans soldater råkar döda en massa civila människor i samma veva som de inte råkade hitta terrorister den gången? Det enda Gud har att göra med politiken är att Bush tror att han är Gud. Inget mer.


Kommentarer
Postat av: mia

Couldnt agree more! hoppas allt är bra med dig! kram

2007-01-31 @ 23:19:05
URL: http://blogg.aftonbladet.se/6558

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0