Festival och Stockholm.

Har haft en helt fantastiskt grym festival i Borlänge - trodde nog inte att det skulle vara så kul att jobba som artistvärd, men det var det. Förutom i lördags en stund när ett crew kom där turnéledaren var ett arsle. Inte fel att sedan att avsluta festivalen först med att sitta framför kravallen vid största scenen och se Håkan Hellström och sedan hänga på efterfesten med Frida och en massa kul folk till solen stod en bra bit upp på himlen.

Nu hänger jag i Stockholm och idag har jag och finaste Ewa vart ute till Fjäderholmarna och solat och ätit rökt lax. Underbart. Stannar här i veckan och sen blir det mer festival - Hultsfred, here I come!

Det är inte helt fel...

Jobba i solen

... att sitta och jobba i solen. Nu är det sol och festival! Peace & Love verkar bli hur bra som helst. I like, som man säger på Facebook.

I'm free forever (nästan).

Jag sitter här och smakar på frihetens sötma. Det låter ju helt idiotiskt i sådana här tider att man är glad för att man slutat jobba, men åtta månader på fabriken blev lite mycket. Dock inte sagt att hela perioden varit extremt usel - bara ungefär 80% eller så av tiden här. Men, nu mina vänner, ska ni förhoppningsvis slippa mina klagomål och deprimerande inlägg. Nu är det slut, nu är jag fri! Och (några av) mina favoritkillar är på väg hit för att fira midsommar imorgon. Och ikväll ska jag dricka rödvin och fira min semester. Ljuva, ljuva ledighet - om jag inte lyckas hitta ett jobb för september kommer jag att vara ledig i åtminstone åtta månader framöver. Man kan ju bara hoppas på att dessa kommande månaderna blir helt fantastiska jämfört med de föregående.

Förresten kommer jag ju inte vara extremt ledig eftersom jag jobbar på med Nikator. Det är skoj. Just nu händer det mest med CITY, kolla in deras MySpace här - snart kommer första singeln!

Dagens bästa.

När jag kom hem stod övervåningskillen och lagade medeltidsmat med sina vänner. Sen gick några proppar på grund av all matlagning och sedan fick vi varsin flaska rödvin bara sådär. Tre stycken återstod och nu har vi alltså påbörjat en rödvinskväll som kan sluta hur som helst. Sex flaskor, mina vänner, sex flaskor totalt. Och gott var det också, från underbara, vackra Toscana. Och här sitter jag i myskläder och tänkte ha en film- och chipskväll. Tji fick jag! Men oj så mycket bättre kvällen blev av lite rödvin.

Sommaren är här!

Har haft en riktigt trevlig helg - i lördags blev födelsedagsfesten väldigt lyckad. Det var pilkastning, och fint folk och drinkar och tårta. Igår blev det väldigt mycket chill, först i solen nere vid bryggan och Maskinistenes Hus med några filmer som avslut. Idag kom mamma och pappa hit på snabbvisit från Notodden. Jag åt världens godaste kycklingsallad i stekande sol precis vid vattnet, innan vi åkte till nån slags badstrand och åt glass och pratade bort tiden. Fint. Nu är jag hemma och ska väl gå och lägga mig om ett par timmar - fyra okristligt tidiga morgnar kvar, sedan never again. Efter det är det bara två veckor kvar på fabriken, sedan festivaler och sommar på riktigt. Jag längtar så att det gör ont just nu. Hur som helst är det faktiskt sommar nu - upp mot 30 grader och sol, sol, sol. I like! Det enda som är synd för tillfället är att jag inte kan följa med föräldrar och syster till Frankrike på torsdag, det hade vart guld.

RSS 2.0