Tiden rinner iväg.

Oj, vad tiden går fort. Snart är det december, på söndag är det första advent. Visserligen väldigt mysigt, men jag får lite smått panik inombords när jag inser hur fort tiden faktiskt går ibland. Det känns ju som att vi har varit här ganska länge ändå, men hur konstigt det än låter så kommer jag att sakna Oneonta den dagen jag åker härifrån. Men det är väl bara mitt gamla blödiga jag som talar. Hatar avsked.

Idag var jag, Kaj och Nico till Walmart och inhandlade förnödenheter. En trevlig liten tripp, och jag fick med mig både tvättmedel, chips och mörk choklad hem. Nu sitter jag här i valet och kvalet om jag ska plugga eller inte, har trots allt en ledig dag imorgon så jag kan nog ta det lite lugnt. Dessutom känner jag för att fira lite med tanke på betyget jag fick på vår uppsats som vi skrev i Record Labels för några veckor sedan under lektionstid. Fick tillbaka den idag och jag fick full pott med kommentaren "An excellent essey. I thought I was reading Billboard". Hell yeah! Det där med musikjournalist kanske inte ligger så jävla långt borta från en verklighet ändå?

Under tiden jag skrivit det här inlägget har jag med influens från Jens kommit fram till att jag ska spela Zelda istället. Så kan det gå.

Blogg = resedagbok.

Som ni märkt har jag börjat använda min blogg som en slags resedagbok, och min tanke när jag började att blogga var nog inte att bli så personlig som jag varit de senaste månaderna. Visserligen kvittar det ju egentligen, jag bryr mig inte så mycket och folk i allmänhet verkar ju tycka om att gotta sig i andras privatliv, så why not? Hur som helst skriver jag för min egen skull och för nära och kära - dock försökte jag börja skriva på Resedagboken först, men varje gång jag skulle in och skriva ett inlägg där började jag läsa mina gamla inlägg och titta på bilder från min jorden runt resa. Jag kan fastna så lätt, så det var inte så bra om man satt och pluggade eller liknande. Det är fyra år sedan nu, som jag var mitt uppe i min resa. Och jag tänker ofta på den och pratar fortfarande ofta om alla äventyr vi var ute på. Det var en sådan fantastisk känsla av frihet att vara på resande fot. Det är ju inte direkt samma sak här i USA där jag är fast på ett ställe och studerar, men det är ändå en känsla av att man är med om någonting speciellt. Tankarna rör sig kring skillnader mellan länderna och hur man lever och vart jag trivs bäst, i vilket klimat och med vad för slags folk. Det är därför jag inte längtar hem särskilt mycket, för att jag vet att jag trivs bra här just nu, medan jag ska hem till Sverige till ett ställe jag inte trivs alls på. Så var det sagt.

Nu ska jag dra mig upp ur sängen, sen ska jag försöka skriva lite till på min uppsats om Righteous Babe Records och i eftermiddag ska vi börja spela in vårt slutprojekt i Audio Production. Bara kul grejer, inte konstigt att man trivs så bra.


"It's not the end yet. Let's stay with it."

... budskapet jag fick av min fortune cookie idag vid lunch. Jag tyckte att det stämde ganska bra in på mitt liv just nu, så det ska jag bära med mig min sista tid i Oneonta. Det är ju faktiskt inte slut förrän den dagen jag åker härifrån.

Idag har varit en bra dag - först fick jag en fin långväga hälsning och lite skvaller från Sverige som inte alls satt fel då jag dagen till ära vaknade med ett svullet öga efter all stress och trötthet i helgen, och kände att jag inte alls ville visa mig ute idag. Tyvärr visade det sig även bli dagen då jag var sen till första lektionen men även så den fina italienaren så att vi hade sällskap dit. Tyvärr som i svullet öga. Bra dag som i att ha sällskap med honom. Vilken gentleman har är dessutom. Och gift.

Det regnar i Oneonta, ruskigt väder är det. Men det gör inte jättemycket, idag fick jag även post från världens bästa syster. En stor godispåse med alla mina favoriter. Det kunde ju inte bli bättre - tack, tack, tack!

Flygplatsväntan.

Så sitter jag återigen och väntar på en flygplats. Denna gången Albany, vilket är ytterst störande eftersom jag redan flygit alla mina rutter idag. Los Angeles - Philadelphia. Philadelphia - Albany. Och nu är klockan elva, men för mig är hon bara åtta och jag är jättetrött. Om två timmar går bussen mot Oneonta, och jag är hemlös för natten så det blir ett jobbigt dygn. Hoppas jag får tag på min thailändska vän som har lovat att hänga med mig och släppa in mig i tv loungen där jag antagligen ska spendera natten. Annars får jag förlita mig på att Robban hittat tillbaka till de New Yorkiska skogarna och släpper in mig i deras rum på något sätt. Det ordnar sig alltid, och så ska det väl göra även denna gången.

Har haft en underbar vecka i Los Angeles med två totalt olika världar, ranchlivet och lyxlivet. Jag väljer nog det senare om jag skulle behöva välja ett av dom permanent. Hur som helst längtar jag faktiskt tillbaka lite till Oneonta och mitt rum. Det är ju så himla tråkigt att resa själv. Därför är det ju bra att ha en blogg så att man kan konversera lite åtminstone.

24 hours in Vegas.

Ja, det har varit ett par hektiska dygn for mig och Hanna. I tisdags efter att hon jobbat klart akte vi till flygplatsen i Burbank dar vi tog flyget till Las Vegas. Det kandes mer som att vi skulle ta bussen for att vi var incheckade och klara och hade bara handbagage med oss, sa vi var dar en halvtimme innan flyget gick. Perfekt. Efter en timme befann vi oss i oken och Hannas pojkvan Joe kom och hamtade oss i sina grymma Range Rover. Vi korde direkt till ett av de nybyggda hotellen, Planet Hollywood (nej, inte hamburgerkedjan), och intog en god italiensk maltid med gott rodvin under bla himmel. Bla fakehimmel inne i hotellet, that is. Sedan hade han fixat biljetter till Stomp out loud eftersom han kande en kille i casten. Sa matta och belatna avnjot vi sedan en och en halv timmes show, vilken var helt fantastisk. Efter det akte vi till flygplatsen for att hamta Joes dotter, och jag och Hanna fick spendaera tid pa parkeringsplatsen dar vi at Jolt energytabletter for att halla oss vakna, haha. Sedan akte vi the Strip igen och nagot hotell som jag inte minns namnet pa, dar vi motte upp med Stomp-Mike och gick till en restaurang dar vi njot av efteratter, drinkar och chai the. Sedan begav vi oss ner till casinot och Joe gav mig och Hanna 200 dollar i marker for att spela poker. Fantastiskt roligt hade vi och det var himla kul att spela vid ett riktigt bord (och jag fick hora att jag var duktig!), och tillsammans alla tre gick vi 60 dollar plus, haha. Joe ville dela vinsten men det tillat vi inte honom gora. Efter det var vi rejalt trotta och akte till utkanten av Las Vegas dar han har sitt hus. Och vilken hus sen. Det kandes som att befinna sig i valfritt hus i Beverly Hills eller liknande. Jag blev tilldelad ett eget rum som var storre an min lagenhet i Kalmar och med ett tillhorande badrum som var storre an rummet sjalvt.

Efter att ha sovit ut ordentligt igar, badade vi jacuzzi utomhus och lag sedan och solade med en vy over hela Vegas. Inte helt fel avkoppling. Sedan gick jag lite husesyn och jag maste saga att biosalongen i kallaren var min favorit, forutom poolen eller lekrummet med ett piano dar man kan sitta och spela med samma utsikt som fran poolen. Sedan akte vi in till stan och gick och tittade lite i hotellen och bland annat Ceasar's Palace. Efter att ha tittat pa vattenshowen i den stora fontanen var det dags att aka till flygplatsen och med 24 timmar i ryggen satte vi oss pa planet tillbaka till Los Angeles och Burbank.

Val tillbaka i LA akte vi till Hollywood och till studion Joe ager for att traffa hans producent Chris. Nar vi gick en liten rundtur och kom till the theatre dar de kan ha konserter och sa, berattade Chris att dagen innan hade Arnold Schwarzenegger varit dar med sin dotter, och han hade tydligen varit valdigt imponerad av stallet, haha. Hur som helst, sen satt vi pa kontoret och kollade pa lite smafilmer som Chris gjort och en video med Rooney som nagon hade producerat osv. Kul att komma och kolla och prata med nagon som jobbat ett bra tag inom branschen. Sen kom hans flickvan och vi akte till en mysig sushirestaurang och blev bjudna pa en underbart god maltid.

Nu sitter jag hemma hos Hanna sjalv medan hon jobbar och snart ska vi aka ivag och handla till kvallens Thanksgivingmiddag. Den ska firas ute pa ranchen dar hon jobbar tillsammans med chefen och de tva svenska anstallda han har. Mysigt!

L.A. baby!

Sa var man tillbaka i Los Angeles, och annu en gang fick jag flyga in over staden i morker och njuta av den synen. Jag var nagot forsenad, men allting flot pa sa smidigt att Hanna kom och hamtade mig efter en valdigt kort vantan. Vi akte direkt till en sidogata till Sunset Boulevard och till en klubb vars agare ar bror med en av Hannas hastvanner. Det blev VIP hyllan direkt och gratis drinkar, underbart. Val ute i Moorpark dar Hanna bor drabbades vi av extrem dimma, sa tat att hon knappt kunde kora in till sitt eget hus - som for ovrigt har agts av nagon slags kandis, tydligen ganska kand men Hanna kom inte ihag vem det var. Efter nagra timmars somn gick vi upp och akte till ranchen dar jag nu sitter och dar hon jobbar. Efter mycket om och men akte vi sedan ner till Burbank med hennes fantastiskt harliga chef till Los Angeles National Horseshow. Da kan namnas att jag och hastar ar lika sjalvklart som Pelle Svanslos med svans. Det spenderades ganska manga timmar dar, mest med att vanta och ata lite mat, sen tittade vi pa en tavling och sen skulle Hanna rida for att visa en hast for intresserade kopare. En givande dag, jag larde mig mer om hastar och den businessen igar an vad jag har gjort i hela mitt liv. Sen akte vi och hamtade de tva svenska tjejerna som jobbar har pa Universal Studios och akte sedan hem och at mackor och svenska pannkakor. Yum!

Nu sitter jag har pa ranchen igen, Hanna ar tvungen att jobba lite i veckan sa nu hoppar hon runt dar ute i en av hagarna. Eller ja, hasten hoppar, hon sitter mest. Sjalv ska jag forsoka skriva klart en uppsats och en recension som ska vara klara nasta vecka. Det kanske gar, kanske inte. Imorgon flyger vi till Las Vegas for ett dygn av trevligheter, sa jag bryr mig inte jattemycket. Inte helt fel att fa resan betald av sin kompis rika pojkvan heller, jag tackar inte nej, liksom.


Tankar från en flygplats.

Att flyga är väldigt intressant. Jag befinner mig just nu på Chicago Ohare efter att ha flygit med det minsta planet so far i mitt liv, från Albany. Det var så litet att det borde ha varit ett propellerplan, läskigt. Men det gick bra och jag fick skratta lite åt damen på runt 60 år bredvid mig som hade tagit på sig en läderstass dagen till ära. Nåväl, väl här såg jag att mitt plan vidare till Los Angeles är försenat nästan en timme, så jag unnade mig själv att köpa lite Internettid. Det är förvirrande att resa i tiden, här är klockan en timme mindre än i Albany så jag var tvungen att fråga Josefin som befinner sig i Detroit (eller på väg till San Diego för tillfället) hur mycket klockan var. Nu vet jag, och snart ska jag gå och äta någon härlig fet mat. Sedan väntar en fem timmar lång flygresa till, innan jag äntligen kommer fram till Hanna och LA.

Det blir en lång dag, klockan nio imorse lämnade vi Golding Hall och hängde i Morris Hall med Pat tills vi tog bussen ner i stan och intog kaffe och cream cheese bagels från Latte Lounge, för övrigt det enda riktiga caféet i Oneonta som idag var helt fyllt med folk - lokalbefolkningen kanske vågar sig ut när 99% av alla studenter lämnat staden? Vi åkte sedan buss till Albany med bröderna Baqer som skulle till Montreal och efter buss och incheckning och mat på flygplatsen hade klockan blivit fyra. När jag är i Los Angeles är klockan ett-två på natten, fast bara tio lokal tid, och då ska vi ut och dricka sprit. Tur att man är svensk, så att man klarar pressen, liksom.


Prov, sushi och packning.

Det har varit en bra dag idag, förutom en jävlig huvudvärk som suttit i de senaste timmarna. Vi hade quiz i Music and the Marketplace och jag fick äntligen chansen att prata lite med min fina crush. Nu tycker jag mig veta nog saker om honom för att vi ska gifta oss. Och jag pratade med honom utan tunghäfta och inte blev jag generad heller (jag blir väldigt sällan generad längre, kan tilläggas). Dessutom är han kompis med Little Steven också, det är ju ganska häftigt. Dessvärre tycker Robert också det, så jag har fått lite konkurrens. Efter en lektion där vi tittade på en dokumentär om blues hade vi så även quiz i Audio Production. Sämre har det antagligen aldrig gått för mig på ett prov, men det var omöjligt helt enkelt.

I eftermiddags åkte jag, Kikuyu, Josefin och vår thailändska vän Pat till Walmart. Efter lite småinköp begav vi oss in till Main Street och köpte sedan med oss sushi som vi avnjöt i vårt rum. Nu har jag tvättat och ska packa inför morgondagen. Hanna kommer och möter mig på flygplatsen, sen blir det utgång - åh, det ska bli så kul att träffa henne igen.

Resplaner.

Så var hemresan ombokad och klar. Den 22 december lämnar jag Oneonta och åker till Nashville för att fira jul med Andreas, Jacquie och hennes familj. Det blir fint. Sedan åker jag tillbaka till Albany den 26:e, för att flyga ner till Atlanta och vidare till Köpenhamn den 27:e. Med andra ord kommer jag hem en dag tidigare än bestämt, dvs. den 28 december. Jag längtar inte. Eller jo, jag längtar självklart tills jag får träffa alla er därhemma, men den här terminen har gått så fruktansvärt fort och jag känner att jag absolut inte är klar med mitt liv här.

Idag råder det en särskild stämning på skolan. Alla är glada och alla frågar vad alla ska göra på lovet. Imorgon åker jag till Los Angeles och till Hanna. Det blir en jobbig dag, vi måste lämna skolan vid nio, bussen till Albany går vi elva och flyget lyfter fyra och jag är inte framme i LA förrän tio lokal tid, när klockan är ett här. Ingen rolig dag när man måste spendera den själv. Nåväl, jag kommer till lite värme i alla fall - det snöar i Oneonta idag.

En lite bra dag i alla fall.

Denna dagen började inte jättebra, och sen hade vi vikarie i Music and the Marketplace, så vår fina italiernare var inte där. Fast vi hade sköna Scafidé, vår andra italienska lärare som mest påminner om en maffiasnubbe eller skivbolagsboss, så det gjorde inte så mycket. Och sen på hans lektion läste han upp först någon annans och sedan min rapport angående Live Nation och Madonna inför hela klassen. Då kändes det som att jag hade skrivit något bra, och därmed blev dagen lite bättre. Sen när vi var och åt hade mina efterlängtade chicken tenders tagit slut. Men då är det bra att man bondat med en av de som jobbar i köket. Han fixade lite mer, och när de var klara sa han till folk att dom var slut, men sen helt plötsligt kom han till vårt bord och överlämnade en korg enbart till mig. Då blir man glad, helt enkelt.

Snart dags för History of Rock. Först ska vi gratta Kikuyu som fyller år idag!


Helgen.

Det har varit jobbiga dagar, tankeverksamheten har varit på topp. Men det går inte att deppa ihop totalt, det gör ingen nytta och jag fungerar inte riktigt så heller. I lördags kände jag att jag var tvungen att komma ut och vi begav oss till General Clinton Pub - även puben vi senast dissade på Halloween pga av klienteriet som stod utanför (white trash, någon?). Hur som helst spelade Orion som var utbytesstudent i Hultsfred i våras, som förband till någon snubbe. Jag och Josefin köpte varsin öl och ställde oss vid ett bord, och inte långt därefter känner jag hur någon gruffar bakom min rygg. Helt plötsligt får jag två enorma män över mig så att bordet flyger och jag faller (lyckligtvis) åt sidan och slår i knät medan dom hamnar i en klump på golvet. Jag blev mest bara lite chockad, medan andra drog bort männen från varandra. Jag lyckades rädda min öl och har därmed varit med i min första barfight! Eller ja, nästan i alla fall. Orion spelade och var duktig och improviserade en låt om Hultsfred som nailade livet där ganska bra. Väldigt underhållande. Efter ytterligare några öl begav vi oss sedan hemåt i den kalla natten. Kändes bra att få tankarna på annat.


Tankar i natten.

Jag vet inte vad jag har gjort för att få så underbara vänner som jag har, men fantastiska är dom. Från alla håll och kanter har jag det senaste dygnet fått höra så otroligt fina ord, och det värmer så mycket, så mycket. Kärlek är vad det är, och den kärleken gör allt så mycket enklare, tankarna lite lättare att hantera och förhoppningsvis kraften att det blir bra. För det blir bra. Och tänk om alla fick ta del av sådan kärlek, vilken bra värld vi skulle leva i då.

Nu faller snön över Oneonta igen. Slaskigt blir det, och kallt är det. Men det gör inte så mycket, detta hade vi väntat oss för en månad sedan. Och om en vecka åker jag till Los Angeles och till något varmare breddgrader. Skönt.

Det finns inga ord.

Den jävligaste dagen på länge, eller kanske till och med den jävligaste dagen någonsin, är äntligen över. Fast klockan är bara lite över midnatt och det jävliga finns kvar. Världen är inte rättvis. Inte alls, och särskilt inte just nu. Så många tankar har farit runt i mitt huvud idag, så många tårar har jag fällt, att jag är helt slut. Lyckligtvis har jag fina vänner även här i Oneonta och ett biobesök som slutade med att vi smet in på en andra film gjorde att jag fick tankarna på annat en stund. Skönt. Men nu är jag hemma igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det finns liksom ingenting jag kan göra som hjälper. Jävla, jävla, jävla sjukdom, jag vill inte ens stava ditt namn för att jag hatar dig så mycket.


Första snön.

Det snöar i Oneonta. Lite halvt sådär i alla fall. Därmed är det svinigt kallt, men jag gillar det ändå. Amerikanerna verkar inte förstå att det är näst intill vinter dock, dagligen ser man folk med enbart t-shirt eller till och med shorts. Jag förstår inte alltid riktigt deras mentalitet. Vår lärare i Record Labels är grymt rolig dock, han satte igång jullåtar och en diskussion angående julskivor idag, på grund av snön.

Goda nyheter idag. Mycket goda nyheter idag. En ljusglimt till våren kan leda till att efterföljande månader kanske inte blir så jävliga som jag tror att de ska bli. Men jag kommer att sakna livet här, jag vill inte åka hem än. Jag är inte redo och när jag inte får bestämma själv känns det ännu värre.

Vad man aldrig trodde att man skulle höra någon säga.

Satt och pratade med Daniel på msn och han frågade om jag hade en ljudbok. Nej, sa jag, jag läser hellre. Sedan tipsade han om boken Crème Fraîche vars ljudbok är uppläst av Nina Persson. I provlyssningen säger hon ordet "fitta" i en mening. Det fick mig att tänka på gårdagens föreläsning av Jodie Sweetin, då hon sa "I just wanted to go smoke pot [...] guess you never thought you'd hear Stephanie Tanner say that". Rätt så underhållande såhär en tisdagskväll i ett iskallt Oneonta.


Jodie Sweetin.

image93                          
En liten och suddig Jodie...

Då har man sett sin första kändis sedan man kom till det stora landet. Eller ja, bortsett från Boris då. Hur som helst begav jag och Kaj oss till Hunt Ballroom i den första riktigt ruskiga höstkvällen i Oneonta för i år. Jodie Sweetin skulle tala om sitt liv och sitt drogmissbruk. Och om Full House såklart. Det var lite komiskt innan, jag tänkte avdankad kändis som ska tala om sitt beroende om crystal meth (det senare visste jag först när min kusin delade med sig av sina kunskaper om Jodie) och log lite elakt. Men det var väldigt intressant att höra henne tala om sin uppväxt som adopterad och som vanlig skolelev ena halvan av dagen och skådespelare i en vuxenvärld andra halvan. Och när hon började high school och drack varje dag och senare college då hon festade varje dag. Senare drog hon sig ur missbruket och gifte sig med en polis, men efter några år föll hon tillbaka och började använda crystal meth och dolde det i två och ett halvt år innan hon till slut höll på att dö på en trottarkant. Onekligen intressant att lyssna till.

Det roligaste för kvällen var dock mina kära skolkamraters frågor efter att Jodie pratat klart. Hela salen var överfylld och så fort hon nämnde något om Full House eller Bob Saget eller tvillingarna Olsen skrek dom som om de var på konsert. Mycket underhållande.

I give you: Oneonta.

image91
Och dom här husen är ändå ganska fina om man jämför med resten...


Promenerade ner till downtown idag med Robert och Josefin. Mysig promenad genom de underbara white trashiga kvarteren, ner till Main Street där vi tog oss varsin kaffe på Latte Lounge. Ganska mysigt café faktiskt, vi bestämde att vi ska fika minst en gång i veckan resten av tiden vi är kvar. Har varit lite dåliga på att hitta på saker den senaste tiden, men om ni skulle varit här hade ni förstått problematiken med att faktiskt komma på något att göra. Nu ska jag gå på vår kvällslektion i History of Rock och sedan ska jag och Kaj kika förbi på nedanståendes föreläsning.

Stephanie Tanner is coming to town.

image90


Kommer ni ihåg Full House? Jag älskade serien och tittade alltid på den när jag var liten. Det enda med Full House jag inte riktigt tyckte om var Stephanie, ni vet mittenungen. Hon var så otroligt störig, den lilla tjejen som tydligen är lika gammal som jag. Varför jag tyckte det vet jag inte, hon bara var det - bara bilden ovan ger mig rysningar. Det ironiska är att imorgon kommer den livs levande Stephanie till Oneonta. Det vill säga Jodie Sweetin, kommer till Hunt Union här på campus för att föreläsa om sitt liv efter Full House då hon tydligen vart nedgången i drogmissbruk under många år. Själv undrar jag mest vad som gick snett och gav henne en sådan enorm hydda?

Teknikens under.

Det är inte helt fel att sitta i Oneonta och lyssna på Lasse live från Karlstad. Tack, min vän!

EMA 2007: Babyshambles.


Eftersom jag befinner mig i USA fick vi inte se European Music Awards igår, men lyckligtvis lever vi i teknikens värld och idag fick jag njuta av detta underbara klippet från Babyshambles framträdande igår. Mindre lycklig har jag även kollat på hur tragisk Amy Winehouse är, men det är en annan historia. För det här är fortsättningen på historien om Pete, och inte kommer den sluta än på ett tag för alla er som nu trodde det.

En tidsfråga.

Det är ett faktum att tiden går för fort. Tokfort.

Nu när detta faktum är konstaterat kan jag bara försöka få mig själv att göra allt för att den andra halvan av tiden här ska ge mig så mycket som möjligt. För tiden går alldeles för fort. Hur ska jag hinna med allt?

Halloween och tråklista.

Halloweenutgång igår - jag, Josefin, Kaj och Nico åkte ner i stan och drog i oss en kanna öl innan de senare nämnda åkte hem igen. Jag och Josie begav oss till hockeyhuset som precis blivit tömt på folk av polisen. Vi hittade en snubbe vid namn Phil som vi följde med in dock, och sedan dracks det öl och vi träffade en både väldigt trevliga människor men även otroligt lustiga sådana. Nåväl, en trevlig kväll hur som helst. Efter att ha väntat på bussen hem i en halvtimme insåg vi att vi var väldigt nära campus, så vi började gå och var hemma inom tio minuter. Så går det när man inte håller koll på hur själva stan ser ut, haha.

Idag är en seg dag. Och mysig. Jag ska titta på Grey's Anatomy från förra veckan inför kvällens avsnitt och sedan ska jag plugga lite, skriva en sida om vårt andra projekt i Audio Production samt läsa ifatt lite i Music and the marketplace och förslagsvis även History of Rock. Men först ger jag er en tråkig lista, mest för att jag inte vill sätta igång och plugga:

Hur gammal är du om fem år? 30 - hahahahahaha.
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Josefin, såklart :)
Hur lång är du? 1.82
Vilken är den senaste filmen du sett? Ja, vilken var det... G.I. Jane, faktiskt
Vem ringde du senast? Jacquie när jag var i New York City
Vem ringde dig senast? Finaste Hanna
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms, fast det beror på, vissa folk vill man ju faktiskt prata med
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Väldigt gifta
När såg du senast din mamma? I augusti :(
Vilken ögonfärg har du? Lite gröna, lite blå, lite av varje tror jag...
När vaknade du i dag? Vid tio-elva, fast jag gick inte upp förrän efter tolv... ah, sweet class-free thursdays
Var tror du att du befinner dig om tio år? Ja, det är ju lite svårt att veta vart, men gärna med en fin man i en fin lägenhet och med ett fint jobb
Vad skrämde dig om natten som barn? En period var jag sjukt rädd för spöken
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Diverse outfits under gårdagens Halloweenutgång
Hur stor är din säng? Lite större än hemma och lite skönare än hemma. Fast vänta, vad fan är hemma egentligen?
Har du stationär eller bärbar dator? Jag har en bärbar dator - och återigen frågar jag mig själv varför jag ens fyller i sådana här extremt ointelligenta frågeformulär ibland?
Sover du med eller utan kläder? Ja du, kära frågeformulär, med lite kläder
Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror väl ändå på hur kallt eller varmt det är, eller?
Är du social? Hur är man när man är social? Inte fan vet jag...
Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry cookie dough, eller Wilsbach Piece of cookie... same, same, but different
Tycker du om kaffe? Jag är lätt beroende, ja
Vad dricker du till frukost? Juice och kaffe
Kan du spela poker? Ja
Tycker du om att mysa/kela? Nej, usch det kan ju vara bland det jobbigaste man kan göra... eh?
Är du en beroendemänniska? Egentligen inte, bara när det gäller cola light, och kaffe....
Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Tre stycken i min klass när jag var liten
Kan du några andra språk än svenska? Engelska, en del franska och små fraser eller ord på ganska många språk... fast det senare räknas inte
Har du någonsin åkt ambulans? Nope
Äger du dyrbara smycken? Inga diamanter direkt, men känslomässigt dyrbara, ja...
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min fina nyinköpta Beatleströja
Flirtar du mycket? Haha, jag? Jag vet inte ens hur man gör, men ibland funkar det att vara dryg...
Kan du byta olja på bilen? Jag har inte ens nåt körkort, tror du att jag behöver kunna det då?
Vilken var den senaste boken du läste? I en klass för sig av Curtis Sittenfeld. Nu håller jag på att läsa Bob Dylans memoarer ...
Läser du dagstidningen? Ja, när jag har en tillgänglig, annars läser jag på nätet
Prenumerera du på någon veckotidning? Nope
Dansar du i bilen? Ja, alltid, självklart, gör inte du det?
När var du i kyrkan senast? I kyrkan som på en gudstjänst? Väldigt längesen... i kyrkan på besök? I Barcelona i somras!

RSS 2.0