24 hours in Vegas.

Ja, det har varit ett par hektiska dygn for mig och Hanna. I tisdags efter att hon jobbat klart akte vi till flygplatsen i Burbank dar vi tog flyget till Las Vegas. Det kandes mer som att vi skulle ta bussen for att vi var incheckade och klara och hade bara handbagage med oss, sa vi var dar en halvtimme innan flyget gick. Perfekt. Efter en timme befann vi oss i oken och Hannas pojkvan Joe kom och hamtade oss i sina grymma Range Rover. Vi korde direkt till ett av de nybyggda hotellen, Planet Hollywood (nej, inte hamburgerkedjan), och intog en god italiensk maltid med gott rodvin under bla himmel. Bla fakehimmel inne i hotellet, that is. Sedan hade han fixat biljetter till Stomp out loud eftersom han kande en kille i casten. Sa matta och belatna avnjot vi sedan en och en halv timmes show, vilken var helt fantastisk. Efter det akte vi till flygplatsen for att hamta Joes dotter, och jag och Hanna fick spendaera tid pa parkeringsplatsen dar vi at Jolt energytabletter for att halla oss vakna, haha. Sedan akte vi the Strip igen och nagot hotell som jag inte minns namnet pa, dar vi motte upp med Stomp-Mike och gick till en restaurang dar vi njot av efteratter, drinkar och chai the. Sedan begav vi oss ner till casinot och Joe gav mig och Hanna 200 dollar i marker for att spela poker. Fantastiskt roligt hade vi och det var himla kul att spela vid ett riktigt bord (och jag fick hora att jag var duktig!), och tillsammans alla tre gick vi 60 dollar plus, haha. Joe ville dela vinsten men det tillat vi inte honom gora. Efter det var vi rejalt trotta och akte till utkanten av Las Vegas dar han har sitt hus. Och vilken hus sen. Det kandes som att befinna sig i valfritt hus i Beverly Hills eller liknande. Jag blev tilldelad ett eget rum som var storre an min lagenhet i Kalmar och med ett tillhorande badrum som var storre an rummet sjalvt.

Efter att ha sovit ut ordentligt igar, badade vi jacuzzi utomhus och lag sedan och solade med en vy over hela Vegas. Inte helt fel avkoppling. Sedan gick jag lite husesyn och jag maste saga att biosalongen i kallaren var min favorit, forutom poolen eller lekrummet med ett piano dar man kan sitta och spela med samma utsikt som fran poolen. Sedan akte vi in till stan och gick och tittade lite i hotellen och bland annat Ceasar's Palace. Efter att ha tittat pa vattenshowen i den stora fontanen var det dags att aka till flygplatsen och med 24 timmar i ryggen satte vi oss pa planet tillbaka till Los Angeles och Burbank.

Val tillbaka i LA akte vi till Hollywood och till studion Joe ager for att traffa hans producent Chris. Nar vi gick en liten rundtur och kom till the theatre dar de kan ha konserter och sa, berattade Chris att dagen innan hade Arnold Schwarzenegger varit dar med sin dotter, och han hade tydligen varit valdigt imponerad av stallet, haha. Hur som helst, sen satt vi pa kontoret och kollade pa lite smafilmer som Chris gjort och en video med Rooney som nagon hade producerat osv. Kul att komma och kolla och prata med nagon som jobbat ett bra tag inom branschen. Sen kom hans flickvan och vi akte till en mysig sushirestaurang och blev bjudna pa en underbart god maltid.

Nu sitter jag hemma hos Hanna sjalv medan hon jobbar och snart ska vi aka ivag och handla till kvallens Thanksgivingmiddag. Den ska firas ute pa ranchen dar hon jobbar tillsammans med chefen och de tva svenska anstallda han har. Mysigt!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken berättelse, kunde lika gärna varit taget ur ett avsnitt Glamour!! Så glad jag är att du fått va med om så mycket! Kul åxå att prata med dig igår. Älskar dig så mycket. Puss puss kram

2007-11-23 @ 10:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0