6 sanningar om mig själv.

Här kommer de efterfrågade sex sanningarna om mig själv, enjoy:

1. När jag var sex år gammal befann jag mig i en extrem trotsålder enligt rykten. Jag har hört många historier om vad jag gjorde, och inte gjorde. Mamma brukar säga att jag var som Dr Jekyll and Mr Hyde, för hemma var jag ett monster och hon ursäktade sig på dagis där dom sa att jag var hur snäll som helst. Denna trotsålder fick sitt slut en dag när jag rymde hemifrån och min då höggravida mamma inte orkade springa efter mig. Jag hittade henne tydligen gråtandes i hallen, och sedan dess har jag vart alldeles för snäll.


2. Jag är beroende av cola light. När jag var liten drack jag bara mjölk och det dröjde nog tills jag var 10-12 år innan jag kunde dricka läsk. Jag var en av de där mesiga ungarna som på kalas frågade försynt om jag kunde få mjölk eller möjligen saft istället för läsk. Jag vet inte riktigt när coladrickandet började, men tidig tonår kan jag tänka. Jag avskydde lightläsk men när Cola Light Lemon kom tyckte jag om den fantastiskt mycket, och när den försvann kunde jag inte gå tillbaka till vanlig cola, så numera är jag en cola light addict. Finns det några ACLA möten att gå på tro?


3. På det ställe vi bodde längst på under min uppväxt hade vi ett skyddsrum på första våningen, där vi brukade leka. Jag brukade även under en period släcka lampan och stänga dörren när min två-tre åriga syster var kvar därinne. Sedan väntade jag en stund så att hon skulle bli lite rädd och ledsen så att jag kunde trösta henne. Fråga mig inte vart detta sadistiska beteende kom ifrån, men jag är glad att min syster idag mår bra och verkar tycka om mig.


4. Jag är en nörd när det gäller mitt intresse av astronomi. Rymden, stjärnorna, planeterna, diverse solförmörkelser och nu senast när det var månförmörkelse är något jag fascineras av något otroligt. Om ni inte tror mig har jag bevis, foton tagna på min datorskärm när den senaste fulla solförmörkelsen ägde rum. Konstigt att jag aldrig gav mig fan på att bli austronaut, som jag ville ett tag. Fast det var kanske tur ändå.


5. Jag har träffat Westlife. Det är så pinsamt att jag inte ens vill säga det högt, men nu skulle jag ju berätta några sanningar. Och för er som inte vet det redan kan jag ju slänga med att jag var på Café Opera i höstas och såg Take That. Men till mitt försvar måste jag säga att båda gångerna har det handlat om kompisar som velat se banden och därmed har jag vunnit tävlingar åt dom. För jag är grym på att vinna tävlingar, och jag gör allt för mina vänner.


6. Denna var svår, nu ska man komma med en slutkläm. Men ni får nöja er med sanningen om att jag en gång var med i Rapport. Det måste ha vart inför valet -91, då jag och en vän blev tillfrågade att sitta på terasstrapporna och byta idolbilder med varandra. Jag kommer inte ihåg varför, jag tror dom ville ha nån konstigt twist med att vi skulle byta bilder på politiker eller nåt. Konstigt. My fifteen minutes of fame. (för jag räknar inte med de gånger jag synts väldigt tydligt på diverse konserter)


Det var det. Det finns nog en hel del till sanningar ni kanske skulle vilja ta del av. Men det får ni inte. Inte idag.


Kommentarer
Postat av: Åsa-syster

Ooooh ja, jag mår så bra idag tack :) ÄVEN om jag kanske får lite klaustrofobi om någon släcker och låser när jag fortfarande är kvar. Men jag tycker faktiskt om dig ändå. Du var nog lite av en sadist. Stackars mamma, gravid med mig och allt.

2007-03-16 @ 09:43:00
URL: http://ausa.blogg.se
Postat av: D

Du är sjuk!!!!

2007-03-17 @ 15:52:43
Postat av: Kristin

Åsa - bra att höra ;)

D - jag vet!

2007-03-17 @ 22:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0